Meerkoetstraat Zwijndrecht | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
HVE Architecten bv
HVE Architecten bv

HVE Architecten bv

ReferenceError: window is not defined at DmsProfessionalPage.getUserData (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:101:21) at DmsProfessionalPage.render (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components/dms/DmsProfessionalPage.jsx?:130:36) at processChild (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3171:18) at resolve (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3013:5) at ReactDOMServerRenderer.render (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3436:22) at ReactDOMServerRenderer.read (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3395:29) at Object.renderToString (webpack:////var/www/homify.de/shared/node_modules/react-dom/cjs/react-dom-server.node.development.js?:3954:27) at __webpack_require__.then (webpack:///./app/assets/javascripts/react_ssr_components.js?:12:30) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7)
HVE Architecten bv
HVE Architecten bv
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Meerkoetstraat Zwijndrecht

De herstructurering van het centrum van de wijk Nederhoven te Zwijndrecht.

Wij vonden het belangrijk om het groene karakter van de wijk te behouden. Langs de straten zijn groenzones gecreëerd waarin de oorspronkelijke bomen zijn herplant. Dit werd mogelijk door de parkeerplaatsen voor de woningen op het binnenterrein te situeren. Voor de nieuwbouw hebben we gezocht naar een vormgeving die in het verlengde ligt van de omliggende architectuur van de jaren '60, waarbij de rationaliteit van de bouwstructuur door zorgvuldige detaillering en compositie een abstracte en poëtische uitstraling krijgt. Alle verschillende programmaonderdelen zijn met dezelfde architectonische elementen vormgegeven. De ordening van deze elementen, zoals de gemetselde penanten en prefab-beton kolommen en vloerranden, verschilt per woningtype en beukmaat. Deze diversiteit verlevendigd de gevels en zorgt voor architectonische samenhang tussen de verschillende onderdelen van het bouwblok.

Locatie
Zwijndrecht
  • Meerkoetstraat Zwijndrecht Moderne huizen van HVE Architecten bv Modern

    Meerkoetstraat Zwijndrecht

  • Meerkoetstraat Zwijndrecht Moderne huizen van HVE Architecten bv Modern

    Meerkoetstraat Zwijndrecht

  • Meerkoetstraat Zwijndrecht Moderne huizen van HVE Architecten bv Modern

    Meerkoetstraat Zwijndrecht

Admin-Area