Woonhuis Austerlitz | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Naked Architecture
Naked Architecture
Naked Architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Austerlitz

Onder de laatste projecten voor particulieren is project Austerlitz een van onze favorieten. De opdrachtgever gaf ons de vrije hand. We kozen ervoor een deel van het gebouw te handhaven (mansarde kap). De rest van het gebouw is gesloopt. Met de open haard als een centraal element hebben we de sfeer van het huis gehandhaafd. De rest van het huis is vergroot met elementen die zowel passen in het interieur als bij het omliggende bosrijke gebied. De houten soldaat naast de ingang is ontleend aan het Austerlitz leger van Lodewijk Napoleon.

Locatie
Austerlitz

Admin-Area