House Beurskens door Tim Knubben | Architectural Designer | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Tim Knubben | Architectural Designer
Tim Knubben | Architectural Designer

Tim Knubben | Architectural…

Tim Knubben | Architectural Designer
Tim Knubben | Architectural...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

House Beurskens

Na analyse van de bestaande situatie is gebleken dat er in het nieuwe ontwerp aandacht besteed dient te worden aan de zichtlijnen, routing en ruimte-indeling. De ruimtes in de bestaande situatie voldoen niet meer aan de huidige wensen van de bewoners.

In de nieuwe opdracht dient er aandacht besteed te worden aan de uitbouw/uitbreiding van het aantal slaapvertrekken alsmede de esthetische uitstraling van deze nieuwe vertrekken. Vanuit een bepaalde ontwerp visie die is voortgevloeid uit intensieve gesprekken met de klant, is het nieuwe concept naar voren gekomen.

Door het plaatsen van een tussenwand is er van de bestaande ‘Master Bedroom’ een kinderkamer gemaakt en is de ‘Master Bedroom’ verplaatst naar de uitbouw op het bestaande dakterras. Rekening houdende met de wensen van de klant zijn de zichtlijnen vanuit de nieuwe slaapkamer gericht op de prachtige jachthaven aan de Maas in Neer. Liggend vanuit het bed, door het gebruik van het vele glas aan de achterzijde, is er zicht op de jachthaven.

Tevens is er nagedacht om alle functionaliteiten onder te brengen in het nieuwe concept. Hierdoor is er een nieuw vrijstaand bad geplaatst, in een diagonale lijn t.o.v. de slaapkamer, zodat er vanuit het bad zicht is op de jachthaven. Ook is er aan de achterzijde van het bed een grote inloopkast met aan beide zijden opbergruimte. Om het geheel te completeren is er gekozen om alsnog een dakterras toe te passen aan de tuinzijde van de woning met directe toegang vanuit de nieuwe slaapkamer. Hier bevindt zich eveneens de zitopstelling en de buitenhaard. In het portaal waar men de slaapkamer binnenkomt zijn twee grote wastafels geplaatst om alle wensen van de klant tegemoet te komen.

Afmetingen
227 m² (Oppervlakte)
  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

  • House Beurskens: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Tim Knubben | Architectural Designer,

    House Beurskens

Admin-Area