Totale verbouwing jaren '80 rijtjeswoning door OX architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
OX architecten
OX architecten
OX architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Totale verbouwing jaren '80 rijtjeswoning

Deze 2-onder-1-kapwoning uit de vroege jaren '80 is optimaal aan de achterzijde uitgebreid. Zo zijn een royale keuken en eetkamer ontstaan. De gunstige ligging ten opzicht van de zon (zuidwest) is optimaal benut met een zo groot mogelijke toetreding van dag- en zonlicht. De achtergevel op de begane grond is geheel te openen met een harmonica-pui waardoor binnen en buiten met elkaar zijn verweven. Dit wordt nog eens versterkt door binnen en buiten gebruik te maken van dezelfde tegels.

De dakramen in het schuine dak lopen door van de begane grond naar de 1e verdieping. Op de verdieping zorgt dit voor veel licht in de badkamer.

Locatie
Oegstgeest
  • Binnen wordt buiten Moderne huizen van OX architecten Modern Aluminium / Zink

    Binnen wordt buiten

    Door de pui in de achtergevel in zijn geheel te openen worden binnen en buiten één doorlopende ruimte.

  • Veel licht Moderne huizen van OX architecten Modern Aluminium / Zink

    Veel licht

    Door boven de pui een deel van het dak uit te voeren als lichtstrook valt er de maximale hoeveelheid daglicht in de woning.

Admin-Area