Groeneweg Van der Meijden Architecten

Groeneweg Van der Meijden Architecten

Groeneweg Van der Meijden Architecten
Groeneweg Van der Meijden Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Van As

Deze rond 1970 tot boerderette verbouwde boerenschuur met woonhuis heeft opnieuw een transformatie ondergaan. Aan de woonkamer is een serre toegevoegd met ruim uitzicht op de tuin. Om de serre te integreren met het bestaande bouwvolume is de kap van de woning verlengd. De constructie van de uitbreiding is gemaakt van gelamineerde houten staanders en liggers en versterkt daarmee het landelijke karakter van het huis aan de tuinkant. De keuken is herschikt en voorzien van een met zink beklede erker. De met zink beklede dakkapellen complementeren het beeld van een elementair vormgegeven eigentijdse woonboerderij.

Locatie
Dordrecht

Admin-Area