Barn Living door Bureau Fraai | homify
Bureau Fraai

Bureau Fraai

Bureau Fraai
Bureau Fraai
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Barn Living

Bureau Fraai has completely renovated a 50’s
farmhouse and extended the existing old barn next to the house with a contemporary extension. With the design of this extension the architects realized a harmonic relation between the existing and the new.

The young family living in this farmhouse in the east of Holland had the wish to completely renovate the out-dated interior while also opening up the house to it’s beautiful surroundings.

Bureau Fraai realized this by opening up the whole ground floor plan of the existing house and by adding a spacious extension creating a strong visual connection to the big garden.

For the extension the architects decided to extent the current old barn next to the farmhouse. While the existing barn was built from bricks and ceramic roof tiles, the façade and roof of the extension are made of black pre-weathered titanium zinc with hidden aluminum window frames giving it a bold and modern feel.

The contrasting light interior with the wooden scissor frames, on the other hand refers to historical Dutch farm structures. By using this same wooden scissor frame as the window frame for the front windows all borders between the interior and exterior seem to disappear.

Afmetingen
160 m² (Oppervlakte)
Locatie
Aalten

Admin-Area