Groeneweg Van der Meijden Architecten

Groeneweg Van der Meijden Architecten

Groeneweg Van der Meijden Architecten
Groeneweg Van der Meijden Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Pantekoek

Het woonhuis is gesitueerd aan het riviertje de Giessen in Noordeloos, binnen een beschermd dorpsgezicht in de Alblasserwaard. De hoofdstructuur onderstreept de langwerpige kavelrichting. De splitsing van de hoofdmassa, in twee t.o.v. elkaar verschoven delen, geeft het huis een bescheiden schaal. In het hoogste deel bevinden zich de slaapkamers en in het lage deel, direct onder de kap, het woongedeelte. Door vervlechting van de volumes worden intern diverse ruimtelijke relaties, doorkijkjes e.d. gerealiseerd. Met het materiaalgebruik, zoals de handvormbaksteen, het vergrijzende hout en het gepatineerde zink, is een onopvallende natuurlijke uitstraling nagestreefd.

Locatie
Noordeloos

Admin-Area