Een romantische woonkamer | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Interieur Design by Nicole & Fleur
Interieur Design by Nicole & Fleur
Interieur Design by Nicole ...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Een romantische woonkamer

EEN ROMANTISCHE WOONKAMER

Onze opdrachtgevers wonen ruim drie jaar in de huidige woning in OpBuuren in Maarssen. Toen zij de woning betrokken, hebben ze in een zeer korte tijd beslissingen moeten nemen over de inrichting. De bouwstijl van de woning (uitgangspunt jaren 30 stijl) wilden zij door vertalen in het interieur. Hierdoor heeft het interieur een wat klassieke uitstraling. Ook oogt de woning door de gekozen kleurstelling wat donker. Dit bevalt niet helemaal.

Wat was de woonvraag?

Een romantische woonkamer, met een wat jonger en frissere look. Ze hebben de volgende vragen: * Wat is de juiste indeling van de woonruimte met de komst van een haard? * Hoe creëren we een romantische woonkamer? * Hoe kunnen we de verlichting optimaliseren? * Wat is een goede oplossing voor het glad maken van het betonplaten plafond? * Welke kleuren moeten we toepassen in het interieur met de wens het interieur frisser en lichter te maken? * Welke (nieuw aan te schaffen) meubelen passen binnen de gewenste stijl? * Welke haard is geschikt in de ideale indeling?

Wat hebben we gedaan?

Wij zijn aan de slag gegaan met een het uitwerken van een goede indeling. Aansluitend hebben we een in een sessie van een paar uur bij hen thuis een stijladvies gegeven, de lichtpunten bepaald, advies gegeven over de afwerking van een verlaagd plafond en de meest geschikte haard. Aansluitend hebben we een armaturenvoorstel een kleuradvies uitgewerkt en een aantal geschikte banken voor ze gezocht. Dit hebben we gepresenteerd en toegelicht. Onze opdrachtgevers zijn vervolgens met ons advies aan de slag gegaan en hebben hun donkere en eclectische woonkamer omgetoverd tot een frisse en romantische woonkamer. Reactie van de bewoner Wij zijn door Nicole & Fleur geholpen met een verrassende indeling, een kleuradvies, een goed en betaalbaar lichtplan en technische input met betrekking tot de haard en plafond. Met hun advies konden we zelf goed uit de voeten. Het was fijn om onze ideeën te kunnen toetsen. Hun frisse blik heeft ervoor gezorgd dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Het is een romantische woonkamer geworden. We zijn er super blij mee!

Beelden: Capaz voor Interieur design by nicole & fleur

Admin-Area