Appartement in Groningen door Studio Martijn Westphal | homify
Studio Martijn Westphal

Studio Martijn Westphal

Studio Martijn Westphal
Studio Martijn Westphal
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Appartement in Groningen

Voor de woonkamer van een appartement in de prachtige, groene omgeving van het stadspark in Groningen hebben we bij Studio Martijn Westphal een totaalconcept gemaakt voor het interieur.

De interieurarchitect combineerde natuurlijke materialen, zoals hout, wol en beton. Deze geven het interieur een licht en fris gevoel. Een plek om thuis te komen.

Ons team heeft het hele proces verzorgt, van ontwerp en planning tot de realisatie. Een deel van het maatwerk meubilair is in onze eigen meubelmakerij gemaakt.

Locatie : Groningen

Jaar : 2015

Opdrachtgever : Particulier

Afmetingen
30 m² (Oppervlakte)
Locatie
Groningen
  • Appartement in Groningen:  Woonkamer door Studio Martijn Westphal

    Appartement in Groningen

  • Appartement in Groningen:  Woonkamer door Studio Martijn Westphal

    Appartement in Groningen

  • Appartement in Groningen:  Woonkamer door Studio Martijn Westphal

    Appartement in Groningen

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Geen geweldig uitzicht? Dit vrolijkt de boel wat op!

Admin-Area