Final Cut hanglamp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Peter van de Water
Peter van de Water
Peter van de Water
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Final Cut hanglamp

Het idee van de ‘final cut’ vloeit voort uit een buis waarvan beide uiteinden onder gelijke hoeken maar in verschillende richtingen afgesneden zijn. Een simpel gegeven dat toch een gevarieerd en decoratief beeld weergeeft. De ‘final cut’ geeft zowel boven als onder licht waardoor het decoratieve effect versterkt wordt. Daarenboven benadrukt dit het verschil tussen de boven- en onderzijde. Het raffinement van de hanglamp komt nog beter tot uitdrukking als er meerdere exemplaren naast elkaar hangen.


  • Final Cut hanglamp van Peter van de Water Minimalistisch

    Final Cut hanglamp

  • Final Cut hanglamp van Peter van de Water Minimalistisch

    Final Cut hanglamp

Admin-Area