CHANGE.NL

CHANGE.NL

CHANGE.NL
CHANGE.NL
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Delft

In een oude polder aan de zuidrand van Delft ligt een prachtige locatie waar op de plaats van de bestaande woning een compact volume met een hellend dak wordt gerealiseerd. Het achterste deel van het volume ligt twee treden lager ten opzichte van het entree peil. In dit deel van het woonhuis liggen de woonkeuken en de bijkeuken op de begane grond. Een licht hellend dak met overstek en een doorgaand houten balkon domineren de zuidelijke gevel; deze 'richten' het woonhuis op het aangrenzende Abtswoudse Park. De ouderslaapkamer op de eerste verdieping is met een grote glaspui in deze zichtlijn geplaatst. De zuid gevel bestaat op de begane grond vrijwel volledig uit glas, beschaduwd door het boven gelegen balkon. De gevels zijn opgebouwd uit een combinatie van Corten staal en verticale houten delen; aan de terraszijden overheerst het hout.

Locatie
Delft

Admin-Area