Hoge Picknick Tafel door Studio Made By | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Made By
Studio Made By

Studio Made By

Studio Made By
Studio Made By
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Hoge Picknick Tafel

Voor het Theater Festival Duizel in het park in Rotterdam ging Studio Made met zijn vormgeving de hoogte in en bedacht en maakte onder andere deze hoge Picknick tafel. Door de hoogte in te gaan blijft het picknick object toch zichtbaar in de drukke menigte en als bezoeker kun je je juist even terugtrekken, op hoogte, boven de massa uit. De Picknicktafel is onder andere gemaakt van oude balken, een tafelblad, afkomstig uit een studentenhuis en vier oude schoolstoelen, waarbij alleen de zitting gebruikt is. De onderstellen van de stoelen zijn weer verwerkt in een ander project.

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

  • Hoge Picknick Tafel:  Tuin door Studio Made By

    Hoge Picknick Tafel

Admin-Area