Wadebridge Responsive Home | homify
Innes Architects
Innes Architects
Innes Architects
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Wadebridge Responsive Home

This new build house designed by our team at Innes Architects will be a family home for our principle Architect, Mark.

The design concept for this three-bedroom house is one of two approaches; with an airy open plan living space, or ‘Ark’ flowing around the enclosed and cosy sleeping quarters, or ‘Nest’. Building materials are all local and natural where possible. The Living quarters are designed to mimic the grassy contours of the sloping site; on the inside, a flowing, multi-level, open plan space, on the outside, a roof that’s a green field. The south end opens up into a fully glazed double height sun-space to give full access to views and maximise solar gain.

Locatie
Wadebridge
  • Wadebridge Responsive Home Innes Architects Moderne huizen Hout

    Wadebridge Responsive Home

  • Wadebridge Responsive Home Innes Architects Moderne huizen Hout

    Wadebridge Responsive Home

  • Wadebridge Responsive Home Innes Architects Moderne eetkamers Hout

    Wadebridge Responsive Home

  • Wadebridge Responsive Home Innes Architects Moderne huizen Hout

    Wadebridge Responsive Home

  • Wadebridge Responsive Home Innes Architects Moderne huizen Hout

    Wadebridge Responsive Home

Admin-Area