Cloud 9 Villa | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
123DV Moderne Villa's
123DV Moderne Villa's
123DV Moderne Villa's
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Cloud 9 Villa

Woongebied Duin & Beek ligt pal tegen de jonge duinen. Dankzij de alom aanwezige natuur is het wonen in Duin & Beek volkomen vrij. De uitstraling van dit woongebied is luxe, grandeur en comfort, gecombineerd met rust en privacy van het wonen in de natuur. Het landschap bestaat uit een imposante duinbossfeer aan de voet van de Kennemerduinen.

Aansluitend op dit lommerrijke landschap zijn de gevels van de woning uitgevoerd in natuurlijke materialen, zoals natuursteen en houten delen. De gevels van de verdieping zijn met houten delen bekleed. Dit hout is in lamelvorm voor de ramen doorgezet waar meer privacy gewenst is.

Voor maximale openheid naar de tuin is de leefruimte uitgevoerd met veel glas. Meerdere met natuursteen bekleedde schijven bieden de benodigde privacy voor het wonen. Ze zijn zo ontworpen dat ochtend-, middag- en avondzon desgewenst in de woonruimte kan doordringen.

Locatie
Bloemendaal

Admin-Area