EIGENTIJDSE VILLA MIDDELBURG door DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates
DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates
DENOLDERVLEUGELS Architects...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

EIGENTIJDSE VILLA MIDDELBURG

Aan een binnenwater in Middelburg wordt in 2015 deze moderne villa gebouwd. De villa heeft 2 bouwlagen met een kap en is rondom op beide lagen voorzien van tuin en dakterrassen. Ruime uitstekken met elegante kolommen zorgen voor een rondloop aan de tuinzijde. Hierdoor kan gewerkt worden met volledig glazen geveldelen zonder dat de zontoetreding een probleem vormt in het binnenklimaat. De luifels en uitstekken zorgen er ook voor dat regenwater veelal van de gevels verwijderd blijft waardoor de gevels schoon blijven. Onder de luifels kan men ook bij wat minder mooi genieten van het buitenleven.

  • EIGENTIJDSE VILLA MIDDELBURG Moderne huizen van DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates Modern

    EIGENTIJDSE VILLA MIDDELBURG

Admin-Area