EIGENTIJDSE VILLA ZEIST door DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates
DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates
DENOLDERVLEUGELS Architects...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

EIGENTIJDSE VILLA ZEIST

In het Lyceumkwartier te Zeist is deze riante eigentijdse villa in aanbouw. De villa combineert moderne lijnen met warme materialen en een knipoog naar de ambachten van vroeger. Het dak wordt uitgevoerd als een zinken felsdak. De gebruikte gevelsteen is een handvorm steen in het 'hilversumse formaat' (24cm lang en 4 cm dik) waarbij de stootvoeg minimaal is gehouden en de lintvoeg iets terugliggend wordt aangebracht. Hierdoor ontstaat de karakteristieke horizontale belijning in het metselwerk die zo goed aansluit bij de horizontale belijningen van luifels en dakranden. Grote glasvlakken van vloer tot plafond met schuifdeuren zorgen voor een drempelloze verbinding naar de tuin en de dakterrassen. De villa past hiermee naadloos in de bosrijke tuin en het Lyceumkwartier. Klassiek met een moderne twist.

  • EIGENTIJDSE VILLA ZEIST Klassieke huizen van DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates Klassiek

    EIGENTIJDSE VILLA ZEIST

Admin-Area