Re-vive door rENs | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
rENs
rENs

rENs

rENs
rENs
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Re-vive

RE-VIVE by rENs & DESSO

Creativiteit verbindt ontwerpers en industrie.

Designersduo rENs (Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren) ontwikkelde samen met DESSO, de wereldwijde tapijtenfabrikant, een nieuwe collectie tapijten ; ‘RE-VIVE”.

In deze bijzondere samenwerking tussen rENs & DESSO laat rENs zien dat restmaterialen opnieuw tot leven gebracht kunnen worden.

De kleur rood heeft op deze manier een dubbele betekenis – het geeft een signaal dat er vandaag de dag teveel onnodig verspild wordt. In een wereld met beperkte bronnen, is het noodzakelijk om op een andere manier na te denken over wat er vernietigd wordt en hoe de levensduur van materialen verlengd kan worden.

rENs heeft een creatief concept ontwikkeld om, doormiddel van de interactie van rode verfstoffen met verschillende materialen, nieuwe en unieke producten te creëren.

In de samenwerking met DESSO passen zij, middels een handmatig verfproces, rode pigmenten toe op uitlopende tapijtcollecties om zo nieuwe vloerkleden te ontwerpen.

Locatie
Eindhoven

Admin-Area