Jesolo Lido Pool Villa door Mosa | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Mosa
Mosa
Mosa
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Jesolo Lido Pool Villa

In het ontwerp ligt er veel nadruk op de buitenruimte. Hoe komt dat?

Architect Jacopo Mascheroni: Het doel was om één dynamische ruimte te creëren, waar binnen en buiten in elkaar overlopen wat betreft vormen, materialen en tinten. Het oppervlak waarmee we werkten was slechts 550 vierkante meter, hierdoor was het moeilijk om een open sfeer te creëren. In dit stadium van het project hielp onze materiaalkennis en hoe we de materialen zouden kunnen inzetten om een open uitstraling te creëren. Zo waren we bijvoorbeeld al van plan om tegels van Mosa, de Nederlandse producent van keramische wand- en vloertegels in te zetten. Daardoor werden de beslissingen rondom het bouwproces een stuk makkelijker. De prachtige omgeving heeft ons zeker geïnspireerd om ook van de buitenruimte een blikvanger te maken.

Locatie
Jesolo

Admin-Area