Vakantiewoning Lago Maggiore door Studio Groen+Schild | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Groen+Schild
Studio Groen+Schild

Studio Groen+Schild

Studio Groen+Schild
Studio Groen+Schild
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vakantiewoning Lago Maggiore

Het lijkt alsof de tijd heeft stil gestaan in Sant’Ab­bondio, een dorp op een berg­hel­ling aan het Lago Maggiore. En dat is precies waar onze opdracht­ge­vers voor vielen, tijd­loze schoon­heid. De vakantie­woning uit de jaren vijftig miste comfort en ruimte, maar had wel een mooie sfeer, die we wilden behou­den. Ruimte en comfort hebben we toege­voegd door de glazen aanbouw met de nieuwe keuken. De betonnen vloer verbindt binnen met buiten en past bij de oorspron­ke­lijke mate­ri­alen, dit geldt ook voor de speciaal op maat gemaakte houten meubels. De buiten­keuken met uitzicht over het meer maakt het plaatje compleet. De verbou­wing was complex, sommige mate­ri­alen werden met een heli­kopter aange­voerd, maar het resul­taat is meer dan de moeite waard.

Locatie
Sant'Abbondio, Zwitserland

Admin-Area