Kleurrijke achtertuin | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Carla Wilhelm
Carla Wilhelm
Carla Wilhelm
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kleurrijke achtertuin

De bewoners van deze tuin (ze brengen meer tijd in de tuin door dan in huis) houden heel erg van tuinieren. Op het verlanglijstje stond een weelderige kleurrijke tuin met met zo min mogelijk verharding. Mede dankzij de aandacht die zij de planten geven is dit een wonderschone tuin geworden. En niet alleen de bewoners genieten met volle teugen van alles dat groeit en bloeit maar ook insecten en vogels weten de tuin te vinden. De tuin is in de buurt waar ik woon en altijd als ik voorbij fiets zie ik ze rommelen en genieten. Heerlijk om voor deze mensen een ontwerp en beplantingsplan te maken!

Admin-Area