No Leafs door Haute Cuisine | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Haute Cuisine
Haute Cuisine
Haute Cuisine
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

No Leafs

In dit project streven we naar het creëren van een lichtgevend bos. Dit wordt samengesteld door unieke afdrukken van echte bomen. We maken als het ware een fragment opname van de levenscyclus van een specifieke boom. We gaan hiervoor telkens opnieuw op zoek naar een nieuwe boom uit de natuur waarop we het lichtsculptuur baseren. Dit maakt elk lichtsculptuur dat behoort tot het No Leafs project uniek.

Elke boom wordt gedocumenteerd aan de hand van een foto en aan de hand van zijn GPS coördinaten. Zo kan men na verloop van tijd een vergelijking maken tussen de lichtgevende fragmentopname enerzijds en de ondertussen verder gegroeide levende boom anderzijds.

Als toeschouwer kan men ook zelf een boom voorstellen die kan worden opgenomen in het No Leafs project.

 • No Leafs van Haute Cuisine Industrieel

  No Leafs

 • No Leafs: modern door Haute Cuisine, Modern

  No Leafs

 • No Leafs: modern door Haute Cuisine, Modern

  No Leafs

 • No Leafs van Haute Cuisine Industrieel

  No Leafs

Admin-Area