Moderne villa op de Veluwe door Villa Delphia | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Villa Delphia
Villa Delphia
Villa Delphia
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne villa op de Veluwe

Op een open plek in een bosrijke omgeving is deze villa gesitueerd. Door het vele glas in de voor- en achtergevel versmelt het interieur met de omgeving. Hierdoor gaat het gebouw op in zijn omgeving en wordt natuurlijke omgeving maximaal naar binnen gehaald. De gevels en dakranden zijn uitgevoerd in geprefabriceerde geisoleerde elementen. In verband met privacy wensen van de opdrachtgever is deze villa niet gefotografeerd na realisatie.

Villa Delphia – villa architectuur: Met Villa Delphia® creëert ú de villa van uw leven. De vrijheid om uw huis zelf vorm te geven op uw perceel: een heerlijk gevoel. Welkom bij Villa Delphia!

 • Voorzijde moderne villa op de Veluwe Moderne huizen van Villa Delphia Modern

  Voorzijde moderne villa op de Veluwe

 • Achterzijde moderne villa op de Veluwe Moderne huizen van Villa Delphia Modern

  Achterzijde moderne villa op de Veluwe

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Inspiratie voor energieneutraal wonen!

Admin-Area