Poolhouse in graniet door Arend Groenewegen Architect BNA | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Arend Groenewegen Architect BNA
Arend Groenewegen Architect BNA

Arend Groenewegen Architect…

Arend Groenewegen Architect BNA
Arend Groenewegen Architect...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Poolhouse in graniet

Op de kop van een zwembad is een poolhouse ontworpen. De basis vormt een granieten volume, gemetseld van breuksteen granietblokken. Vanwege de ligging op een heuvel is er een logische aanleiding om aansluitend een lager gelegen keuken ruimte te maken in een slanke open vormgeving. Een zichtlijn in de breedte geeft aanleiding voor een groot venster op de kop met prachtig uitzicht. Het ontwerp is geheel geintegreerd in het tuinontwerp. Het vloerhout van de ‘catwalk’ langs het zwembad loopt door naar binnen in de lounge bij de openhaard. Ook de granieten wand langs het zwembad loopt door in de sculptuur van het poolhouse. Middels glazen vouwwanden zijn de ruimtes af te sluiten voor weer en wind.

Locatie
Rhenen

Admin-Area