Verticale woning door Engelman Architecten BV | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Engelman Architecten BV
Engelman Architecten BV

Engelman Architecten BV

Engelman Architecten BV
Engelman Architecten BV
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verticale woning

Toen ze ons selecteerde als architect voor hun nieuwe huis in Venlo, wist de familie precies wat ze wilde. In het uitbreidingsplan Stalberg aan de oostrand van Venlo lag een mooi, maar zeer gedetailleerd bestemmingsplan. De familie koos hier voor een ‘architectuurkavel’, gelegen op een markant punt in het gebied met veel beeldbepalende eisen. De wensen van de familie en de eisen van de gemeente vonden wij niet beperkend maar juist heel inspirerend. Er ontstond een bijzondere ‘verticale’ woning. Hoog en smal zoals op die plek noodzakelijk was. Vanuit de drie verdiepingen hebben de bewoners een prachtig uitzicht over een groene long van het plangebied. Parkeren kan uit het zicht, onder de woning.

Locatie
Venlo
  • Verticale woning :  Huizen door Engelman Architecten BV, Modern

    Verticale woning

  • Verticale woning :  Woonkamer door Engelman Architecten BV, Modern

    Verticale woning

Admin-Area