uitbreiding woonhuis door JMW architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
JMW architecten
JMW architecten

JMW architecten

JMW architecten
JMW architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

uitbreiding woonhuis

Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Huizen door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een nieuwe woning voor een gezin

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een nieuwe woning voor een gezin

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Woonkamer door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een nieuwe woning voor een gezin

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Tuin door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een nieuwe woning voor een gezin

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

  • uitbreiding woonhuis:  Terras door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Een nieuwe woning voor een gezin

    Door een jong gezin is een jaren 70 vrijstaande woning aangekocht in een beboste omgeving. Door een nieuw transparant volume aan de achterzijde van de woning te plaatsen ten behoeve van de eetkamer wordt een nieuwe verblijfplek gecreëerd aan de tuinzijde. Samen met een nieuwe speelruimte en werkkamer op de begane grond wordt het huis ingrijpend gereorganiseerd en passend gemaakt voor de nieuwe bewoners.

Admin-Area