uitbreiding woonhuis door JMW architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
JMW architecten
JMW architecten

JMW architecten

JMW architecten
JMW architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

uitbreiding woonhuis

Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

Locatie
Goirle
  • uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Schuifdeuren, daarom moet je ze kiezen voor je huis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

  • uitbreiding woonhuis:  Gang en hal door JMW architecten, Modern Steen

    uitbreiding woonhuis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

  • uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten, Modern Glas

    uitbreiding woonhuis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

  • uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten, Modern Metaal

    uitbreiding woonhuis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

  • uitbreiding woonhuis:  Gang en hal door JMW architecten, Modern Steen

    uitbreiding woonhuis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

  • uitbreiding woonhuis:  Ramen door JMW architecten, Modern Metaal

    uitbreiding woonhuis

    Om de wens van een fitnessruimte te vervullen is een volume geplaatst in de zijtuin van het huis. De zijtuin die in formaat groter is dan de achtertuin is tevens de plek waar het aangenaam buiten zitten is. Echter doordat de zijtuin tevens entreeruimte en oprit is, ontbreekt het aan privacy. In de nieuwe opzet wordt een patioruimte gecreëerd tussen de nieuwe fitnessruimte en een bergruimte die over een volledige privacy beschikt. Hiermee wordt ook de entree naar de voorzijde van het huis verlegd en ontstaat een ruime entree.

Admin-Area