Woonhuis Laren door Maas Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Maas Architecten
Maas Architecten

Maas Architecten

Maas Architecten
Maas Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Laren

De boerderij in het buitengebied, waar voorheen Albert Mol woonde, was te klein. Bovendien was er behoefte aan een beschutte buitenruimte (vaak het probleem bij bestaande boerderijen die al compleet zijn, iets aan te bouwen).

Programma van wensen: berging, werkruimte, slaapruimte, atelier en een plekje in de zon, zowel binnen als buiten. Dit alles binnen een zeer beperkte hoeveelheid m2. Belangrijkste uitgangspunten waren dan ook de oriëntatie op zon en uitzicht, de relatie tussen bestaande keuken en zonterras en de verbinding tussen het bestaande en het nieuwe.

Ook zochten we naar meer lichtinval en een sterke ruimtelijke beleving met een contrast tussen gesloten en open. En, we zien de opdrachtgever weerspiegeld in het open karakter van het gebouw.

Locatie
Laren

Admin-Area