Woonhuis Laren door Maas Architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Maas Architecten
Maas Architecten

Maas Architecten

Maas Architecten
Maas Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Laren

Midden in de landelijke omgeving van Noord-Gelderland is een prachtige riet gedekte villa voltooid. De woning staat in het buitengebied met uitzicht op landerijen, bossen, akkers en een beekje. Het huis laat die landelijke omgeving als het ware binnen middels diverse doorkijkjes en glazen wanden binnen de woning. De bewoner krijgt hierdoor het gevoel onderdeel uit te maken van het landschap.

Winnaar vakjuryprijs Architectuur Prijs Achterhoek 2013

Locatie
Laren

Admin-Area