Villa van Liepzig Venlo door Loxodrome design&innovation | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Loxodrome design&innovation
Loxodrome design&innovation
Loxodrome design&innovation
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa van Liepzig Venlo

Op de grens van de stad Venlo en het landschap van de Venloër heide is de villawijk 'Nieuw Stalberg' ontwikkeld. Voor alle ‘stalbergwoningen’ zijn een zestal algemene voorschriften opgesteld om herkenbaarheid en eenheid van de wijk te ondersteunen. De woning is smal en diep, bestaat uit een enkelvoudig volume, heeft een opgetild begane grondniveau, een overdekte buitenruimte en een dak. Tevens dient de woning te worden gebouwd in natuurlijke materialen. Villa van Lipzig is de laatste woning van 'Nieuw Stalberg fase 1'. Uitgangspunt voor het ontwerp is de oriëntatie op zijn omgeving waarbij iedere ruimte haar individuele kwaliteit heeft. Laagsgewijs is ieder ruimte geroteerd en gepositioneerd binnen het enkelvoudig rechthoekige volume. Centraal in de woning bevindt zich het trappenhuis dat de verticale ontsluiting van de splitlevel vormt. Aan deze centrale schakel bevinden zich de leefruimtes met ondersteunende functies.

Afmetingen
19 × 10 × 8.5 m / 639 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Venlo
  • Villa van Liepzig Venlo Moderne huizen van Loxodrome design&innovation Modern

    Villa van Liepzig Venlo

Admin-Area