Stads- en dorpstuinen door groenpartners | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
groenpartners
groenpartners
groenpartners
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Stads- en dorpstuinen

Groenpartners ontwerpen grote en kleine projecten. Niet alleen ontwerp opdrachten voor landelijke en historische tuinen zijn in goede handen bij Groenpartners, ook bedrijfstuinen, stads- en dorpstuinen, particuliere tuinen en stedelijk gebied behoren tot het werkterrein.

 • Stads- en dorpstuinen Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Stads- en dorpstuinen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Zo maak je een tuin die het héle jaar mooi is

  De klimhortensia en varen zijn perfect voor in donkere hoeken in een stadstuin.

 • Dorpstuin Klein Driehoven Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Dorpstuin Klein Driehoven

 • Dorpstuin Pastorie Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Dorpstuin Pastorie

  De voormalige pastorie heeft een overtuin aan de Vecht. Geheel in stijl met het huis uit de 19e eeuw is er in de overtuin een ovaal verhoogd bloembed aangelegd. De grote bloemenvaas wordt elk half jaar voorzien van seizoensgebonden beplanting zoals knolbegonia's in de zomer en vele bloembol soorten in de winter. De overtuinen langs de Vecht werden vroeger o.a. gebruikt voor overslag van goederen die aangeveoerd werden via de rivier. Van gebruikstuin naar siertuin.

  Niet alleen de overtuin maar ook de voortuin is rijkelijk voorzien van stinse bollen. Het snoeienen van de halfronde buxusbollen is elk half jaar weer een nauwkeurige klus. De Yucca is een mooi voorbeeld van een plant die past bij de stijl van het huis.

 • Stadstuin Prinsengracht Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Stadstuin Prinsengracht

  Tussen de hoge 17e eeuwse grachtenpanden is een groene stille oase gecreeerd. De uitdaging was het zoeken van karakteristiek kleinschalig verticaal groen omdat de oppervlakte zeer gering is. De binnentuin wordt nu gedomineerd door een meerstammige krentenboom en magnolia. De platte daken zijn voorzien van Sedum. Sedum is een plant met verschillende eigenschappen. Het isoleert, maakt de omgeving groener en is wintergroen.

 • Stadstuin Amsterdam Oud-Zuid Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Stadstuin Amsterdam Oud-Zuid

Admin-Area