Nieuwe natuur door groenpartners | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
groenpartners
groenpartners
groenpartners
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Nieuwe natuur

Groenpartners is een gespecialiseerd ontwerpbureau: van tuinontwerp, beplantingsplan tot structuurplan. Juist voor nieuwe natuur is dit een pré. De wensen van de klant, de aansluiting bij de architectuur en het omringend landschap zijn van cruciaal belang in het ontwerpproces. En natuurlijk passen we onze historische kennis toe.

 • Uitbreiding buitenplaats Vreedenhorst Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Uitbreiding buitenplaats Vreedenhorst

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Eco is in – zo leg je een ecologische tuin aan!

  Vreedenhorst is een kleine historische buitenplaats in de Dorsserwaardpolder nabij Vreeland. De buitenplaats van 1 hectare is met 7 hectare uitgebreid. Het nieuwe terrein is ingericht met de volgende componenten; hoogstamboomgaard, inheems bos, hakhout, sloten, waterpartij, bloemrijk grasland en diverse solitaire bomen.

 • Nieuwe natuur bij Boerderij Nieuw Welgelegen Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Nieuwe natuur bij Boerderij Nieuw Welgelegen

  Boerderij Nieuw Welgelegen ligt op de plek van de verdwenen luisterrijke buitenplaats Welgelegen uit de 18e eeuw.

  Groenpartners is in een vroeg stadium benaderd om mee te denken in het ontwerp en de bouw van nieuwe bijgebouwen. In 2003 was er enkel nog sprake van een ongeordend erf met enkele markante bomen, die in het ontwerp zijn opgenomen. De opdrachtgevers vroegen Groenpartners een streekeigen boerderijtuin te scheppen. De inrichting van het terrein werd in grote mate bepaald door het gemeentelijke bestemmingsplan. De agrarische bestemming van de weilanden sloot de bestemming ‘tuin’ uit, maar omvorming naar boomgaard en natuur was wel mogelijk. Het ensemble bestaat nu uit een siertuin met diverse terrassen rond de boerderij, een hoogstamboomgaard en een meanderend water gegraven en ingericht als natuurontwikkeling met o.a. een ijsvogelwand. Het boerenerf sluit qua materiaalgebruik aan op de boerderij. Zo is ook het ontwerp van het inrijhek afgestemd op de stijlkenmerken van de boerderij en geïnspireerd op een oud inrijhek van een voormalige buitenplaats Schapen Doorn nabij Weesp, dat eveneens tot boerderij is verworden. De essentie en charme van het boerenleven in de inrichting is op een speelse wijze herkenbaar gehouden en verweven met de natuurontwikkeling.

 • Nieuwe natuur aan de Loosdrechtse plassen bij boerderij 't Zod Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Nieuwe natuur aan de Loosdrechtse plassen bij boerderij 't Zod

  Voor een deel is het oorspronkelijke landschap van de Loosdrechtse plassen weer terug gebracht in de vorm van nieuwe natuur. Om bepaalde moerassige gedeelte beloopbaar te maken is gebruik gemaakt van knuppelpaden. Zichtlijnen over de aanwezige legakkers kijken uit op het plassengebied.

  RIJKSSTRAATWEG 117, 3632 AB LOENEN AAN DE VECHT T +

Admin-Area