Landelijke tuinen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
groenpartners
groenpartners
groenpartners
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Landelijke tuinen

Groenpartners ontwerpen grote en kleine projecten. Niet alleen ontwerp opdrachten voor historische tuinen zijn in goede handen bij Groenpartners, ook landelijke tuinen behoren tot ons werkgebied.

 • Landelijke tuinen Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Landelijke tuinen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] [Published] De rhododendron snoeien: alles wat je moet weten!
  ["NL"] [Published] Een boom kiezen? 6 tips die je helpen in je zoektocht!
  ["NL"] [Published] Eco is in – zo leg je een ecologische tuin aan!
 • Landelijke tuin met speelhuisje Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Landelijke tuin met speelhuisje

  Deze zeer oude boerderij uit de 17de eeuw aan de Angstel bij Abcoude werd verbouwd tot woonboerderij en voor de tuin werd eveneens een ontwerp gemaakt, eerst door een Belgische tuinarchitect. Dit ontwerp was, ondanks deels uitgewerkt, niet naar wens. Het tuinbeeld sloot niet aan bij de ambiance en het karakter van de plek.

    De opdrachtgevers vroegen Groenpartners mee te denken. Langzaam is de tuininrichting gewijzigd met de visie die Groenpartners voor ogen had. Deze visie die uitgaat van het karakter van het boerenerf en toepassing van streekeigen materiaal, sloot veel beter aan bij de oude boerderij, het landschap en de wensen van de bewoners.   Speciale aandacht was er voor ook de kinderen. Er is een kabelbaan ontworpen en gebouwd en er is een boomhut gebouwd in de rand van de tuin. De boomhut heeft een rustieke uitstraling doordat er gebruik is gemaakt van houten stronken en boomstammen.   Groenpartners voert het reguliere tuinonderhoud uit. De fruitbomen in de boomgaard worden jaarlijks gesnoeid.

 • Landelijke tuin 't Zod Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Landelijke tuin 't Zod

  Op de plek waar een badhuisje uit de jaren 30 stond is een nieuw landelijk huis gebouwd. Een idyllisch project waar Groenpartners verantwoordelijk was voor het ontwerp, de aanleg en nog steeds ondersteuning biedt bij het onderhoud van de tuin. De inspiratie voor het ontwerp komt uit het plassenlandschap met zijn vele legakkers.

  Het ontwerp van de tuin sluit naadloos aan bij de kenmekern van het Loosdrechtse plassengebied. Voor de beplanting is inspiratie gehaald uit het omringende landschap. Het plassengebied bevat een groot assortiment inheemse beplanting zoals de pinksterbloem en de kattenstaart. Drie kwart van de tuin bestaat uit moerassig veen. Dit gebied wordt ontsloten door traditionele knuppelpadden gemaakt van houtsnippers en korte stammetjes die ter plaatse weggezaagd zijn.

 • Landelijke tuin Loosdrecht Landelijke tuinen van groenpartners Landelijk

  Landelijke tuin Loosdrecht

  Deze landelijke villa gelegen aan de stille plas van Loosdrecht heeft een luxe uitstraling onder andere door het zonnig gelegen zwembad met terras. De overgang van huis naar landschap wordt gevormd door nieuwe natuur met een mix van schitterende wilde bloemenweides en gladgeschoren gazons.

  Dichtbij het huis bloeiende tuinplanten die langszaam overgaan in de wilde beplanting. Een eeuwenoude hardstenen voedertrog wordt gecombineerd met strak modern metselwerk. Het ambachtelijke knuppelpad is gefotografeerd in de winter. De juiste tijd om dit soort paden in een moeras te construeren.

Admin-Area