Marokkaanse mozaïek tafels | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Orientflair
Orientflair
Orientflair
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Marokkaanse mozaïek tafels

Marokkaanse mozaïek tafels van hoogwaardige kwaliteit; Geeft uw huis of tuin een mediterrane sfeer! Oosterse mozaïek tafels zijn met de hand gemaakt. Onderstel uit smeedijzer in roestkleur met blanke lak behandeld. Het blad van de mozaïek tafel bestaat uit mozaïek stukjes ingelegd in cement met daaromheen een ijzeren rand.

 • Mozaïektafel 'Bordeaux-Ruit' 60x60cm van Orientflair Mediterraan

  Mozaïektafel 'Bordeaux-Ruit' 60x60cm

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["IN"] [Published] How to decorate your home in Mediterranean style?

  Vierkante mozaïek tafel in bordeaux ruitjes; Geeft uw huis of tuin een mediterrane sfeer! Mozaïek tafels zijn met de hand gemaakt. Onderstel uit smeedijzer in roestkleur met blanke lak behandeld. Het vierkante blad bestaat uit mozaïek stukjes ingelegd in cement met daaromheen een ijzeren rand. Het zware blad ligt op het onderstel, door het hoge gewicht hoeft dit niet aan het onderstel bevestigd te worden.

 • Mozaïektafel 'Wit-Ruit' Ø120cm van Orientflair Mediterraan

  Mozaïektafel 'Wit-Ruit' Ø120cm

  Ronde mozaïek tafel in witte ruitjes; Geeft uw huis of tuin een mediterrane sfeer! Mozaïek tafels zijn met de hand gemaakt. Onderstel uit smeedijzer in roestkleur met blanke lak behandeld. Het ronde blad bestaat uit mozaïek stukjes ingelegd in cement met daaromheen een ijzeren rand. Het zware blad ligt op het onderstel, door het hoge gewicht hoeft dit niet aan het onderstel bevestigd te worden.

 • Marokkaanse mozaïek tafels van Orientflair Mediterraan

  Marokkaanse mozaïek tafels

 • Mozaïektafel 'Blauw-Ruit' Ø100cm van Orientflair Mediterraan

  Mozaïektafel 'Blauw-Ruit' Ø100cm

  Ronde mozaïek tafel in blauwe ruitjes; Geeft uw huis of tuin een mediterrane sfeer! Mozaïek tafels zijn met de hand gemaakt. Onderstel uit smeedijzer in roestkleur met blanke lak behandeld. Het ronde blad bestaat uit mozaïek stukjes ingelegd in cement met daaromheen een ijzeren rand. Het zware blad ligt op het onderstel, door het hoge gewicht hoeft dit niet aan het onderstel bevestigd te worden.

 • Set van 3 mozaïek tafels 'Blauwe Ruit' van Orientflair Mediterraan

  Set van 3 mozaïek tafels 'Blauwe Ruit'

  Set van 3 decoratieve en praktische Mozaïek tafels. Geeft uw huis of patio een zuidelijke sfeer! Mozaïek bijzettafels zijn met de hand gemaakt. Onderstel uit smeedijzer in roestkleur met blanke lak behandeld. Het blad bestaat uit mozaïek stukjes ingelegd in cement met daaromheen een ijzeren rand. Het blad is met het onderstel versmolten, dit maakt de tafel zeer stabiel.

  Grootste tafel ca. H:52 cm, B:30 cm , L:50 cm

  Middelste tafel ca. H:47 cm, B:30 cm , L:44 cm

  Kleinste tafel ca. H:42 cm, B:30 cm , L:39 cm

Admin-Area