Oriëntaalse lantaarns & hanglampen - prachtstukken door Orientflair | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Orientflair
Orientflair
Orientflair
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Oriëntaalse lantaarns & hanglampen – prachtstukken

Onze oriëntaalse lantaarns en oriëntaalse hanglampen worden handgemaakt uit antiek messing, zilver nikkel of ijzer. Met speciale technieken wordt het metaal roestig gemaakt en daarna met ornamenten versierd. Vervolgens worden de stukken bewerkt met gekleurd glas; dit alles geeft het een mysterieus en zacht licht.

 • Orientaalse hanglamp Grenada van Orientflair Mediterraan

  Orientaalse hanglamp Grenada

  Hanglamp Grenada; Een meesterwerk vervaardigd uit roestkleurig metaal,
  met ingezet ongekleurd- en gekleurd reliëf glas. Deze hanglamp is voor elektrische en kaarsverlichting geschikt en heeft 4 erkers, dat de lamp een Moors uiterlijk geeft en waar stompkaarsen in geplaatst kunnen worden. Aan één kant zit een deurtje dat kan openklappen waardoor de fitting of de kaarsen geplaatst kunnen worden.

 • Orientaals hanglamp 'Moula XXL' van Orientflair Mediterraan

  Orientaals hanglamp 'Moula XXL'

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Stijlvolle wandverlichting: Marokkaanse wandlampen
  ["MX"] [Published] Decora tu casa con estilo mediterráneo – ¡7 ideas maravillosas!

  Gigantische hang of staande lamp uit Marrakech / Marokko ... Een prachtig meesterwerk met bijzondere uitstraling. Handwerk uit roestkleuring metaal, met ingezet doorzichtig en gekleurd glas. Deze hanglamp is voor elektrische en kaarsverlichting geschikt en heeft 4 erkers, dat de lamp een Moors uiterlijk geeft en waar stompkaarsen in geplaatst kunnen worden. Aan één kant zit een deurtje dat kan openklappen waardoor de fitting of de stompkaarsen geplaatst kunnen worden.

 • Hanglamp uit Marrakech 'safar' van Orientflair Mediterraan

  Hanglamp uit Marrakech 'safar'

  Een meesterwerk vervaardigd uit verzinkt metaal, met ingezet melkglas en
  echt Iraaks-gekleurd glas. Deze hanglamp is voor elektrische en kaarsverlichting geschikt en heeft 4 erkers, dat de lamp een Moors uiterlijk geeft en waar stompkaarsen in geplaatst kunnen worden. Aan één kant zit een deurtje dat kan openklappen waardoor de fitting of de kaarsen geplaatst kunnen worden.

 • Orientaalse hanglamp 'Walia' van Orientflair Mediterraan

  Orientaalse hanglamp 'Walia'

  Betoverende, Arabische hanglamp uit gegalvaniseerd metaal, met ingezet gekleurd reliefglas. Geschikt voor elektrische verlichting of theelichten. De lamp heeft 4 erkers, dat de lamp zijn Arabisch uiterlijk geeft. Aan één kant zit een deurtje dat kan openklappen waardoor de fitting geplaatst kan worden. De stroomkabel en fitting zijn in de levering niet bijgesloten.

 • Orientaalse hanglamp 'Nur' van Orientflair Mediterraan

  Orientaalse hanglamp 'Nur'

  Oriëntaalse hanglamp uit Marokko. Handwerk uit roestkleuring metaal, met ingezet ornamentglas, hierdoor ontstaat een mooi lichtspel. Deze hanglamp is alleen voor elektrische verlichting geschikt. Aan één kant zit een deurtje dat kan openklappen waardoor de fitting geplaatst kan worden. De stroomkabel en fitting zijn in de levering niet bijgesloten..

Admin-Area