Tuintafelset | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Atelier de Wig
Atelier de Wig
Atelier de Wig
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Tuintafelset

Deze tafel is gemaakt van oude vloerdelen uit de woning van de klant. De talihoutendelen zijn zeer duurzaam en daarom zeer geschikt voor buitengebruik. Zo ontstond het idee om er een tuintafelset van te maken.

Het blad is 180x90 cm.

 • Tuintafelset van zeer duurzaam talihout van Atelier de Wig Scandinavisch

  Tuintafelset van zeer duurzaam talihout

 • Tussen de latten waaruit de bladen bestaan, zit 5 mm ruimte om te zorgen dat het water goed weg kan. van Atelier de Wig Scandinavisch

  Tussen de latten waaruit de bladen bestaan, zit 5 mm ruimte om te zorgen dat het water goed weg kan.

 • pen-gat-wig verbinding van Atelier de Wig Scandinavisch

  pen-gat-wig verbinding

  De tafel is demontabel dankzij een pen-gat-wig verbinding. In de winter kan de tafel binnen opgeslagen worden zonder veel ruimte in te nemen. Dankzij de pen-gat-wig verbinding kan de tafel vaak gedemonteerd worden zonder dat de kwaliteit van de verbinding minder wordt.

Admin-Area