VERBOUWING WOONHUIS HELMOND - 281013 door JANICKI ARCHITECT | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
JANICKI ARCHITECT
JANICKI ARCHITECT
JANICKI ARCHITECT
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

VERBOUWING WOONHUIS HELMOND – 281013

Uitbreiding, verbouwing en modernisering woonhuis. Op de begane grond zijn een nieuwe eetkeuken, een werkruimte en een aantal facilitaire ruimtes gecreëerd. De verbouwing wordt gekenmerkt door een strakke en industriële uitstraling. Tevens is er naar gestreefd om veel licht binnen te laten in de leefruimtes. De verbinding tussen het bestaande woonhuis en de uitbreiding, is licht en transparant gehouden. In de kastenwand, die zich als één blok tussen de uitbreiding en het bestaande woonhuis bevind, zijn alle facilitaire ruimtes (o.a. toilet, cv-kast, garderobe, wasmachinekast) gecreëerd.

Afmetingen
22.6 × 3 × 6.9 m / 190 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Helmond

Admin-Area