Bollenschuur door Jorissen Simonetti | homify
Jorissen Simonetti

Jorissen Simonetti

Jorissen Simonetti
Jorissen Simonetti
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bollenschuur

Wonen in een bollenschuur! De voormalige bollenschuur van de gebroeders Driehuizen in Lisse is een Rijksmonument uit de jaren '20. Deze bollenschuur markeert de toegangsweg naar een kleine nieuwbouwwijk. Aan het monument is met respect voor de historische waarde een nieuwe invulling gegeven. De bollenschuur is getransformeerd tot een woongebouw met twee- en driekamerappartementen. Daarbij zijn de markante elementen zowel aan de gevel als in het atrium behouden en gerestaureerd, terwijl in het ontwerp rekening is gehouden met aanpassingen die voor de hoogwaardige afwerking en het nodige comfort zorgen. Het schitterende atrium zorgt voor een sfeervolle entree in het gebouw.

Locatie
Lisse
  • Bollenschuur te Lisse:  Huizen door Jorissen Simonetti

    Bollenschuur te Lisse

  • Bollenschuur te Lisse:  Huizen door Jorissen Simonetti

    Bollenschuur te Lisse

  • Bollenschuur te Lisse:  Huizen door Jorissen Simonetti

    Bollenschuur te Lisse

  • Bollenschuur te Lisse:  Huizen door Jorissen Simonetti

    Bollenschuur te Lisse

Admin-Area