Elektrisch dakluik Amsterdams loft door Glazing Vision | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Glazing Vision
Glazing Vision
Glazing Vision
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Elektrisch dakluik Amsterdams loft

Herbestemming in Amsterdam. Het oude schoolgebouw in de Blankenstraat in Amsterdam is omgetoverd tot prachtig ruime lofts. Waar vroeger in de Blankenstraat de lijnbanen waren waar de touwen voor de VOC werden gedraaid, is er in de voormalige Basisschool der 1e klasse nr. 112 nu plaats voor kantoren en lofts.

Een verborgen oase in de stad, met historie. De oostelijke eilanden waren zeer kinderrijk en er waren vroeger veel meer scholen dan nu. Veelal gratis scholen, zonder naam, maar alleen met nummer. In de Blankenstraat zat de Openbare Lagere School der 1e klasse No. 112. Op deze school werd in 1920 een jonge schoolmeester aangenomen die het als zijn taak zag om de arbeiderskinderen de schoonheid van natuur en stad te laten zien. Bijna 100 jaar later brengt de Skydoor de wederom de natuur binnen.

Doordat het dakluik op een opstand wordt geplaatst die buiten de sparing staat, is het dakluik niet alleen waterdicht, maar bereik je bovendien de unieke Sky Only View. Een hele verbetering voor de bewoners van de loft, die met dit dakluik een voormalig lek exemplaar vervingen.

De speciaal gesynchroniseerde motor van het elektrische dakluik is sterk genoeg om het glasdeel van een paar honderd kilo traploos te openen. Je kunt op ieder gewenst moment op de stopknop drukken en het luik zo in de gewenste hoek als ventilatieraam gebruiken.

Locatie
Amsterdam
 • Skydoor - elektrisch dakluik Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Glazing Vision Eclectisch Glas

  Skydoor – elektrisch dakluik

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Uit je dak! Prachtige dakvensters

  Het dakterras is toegankelijk met een Skydoor dakluik.

 • Skydoor op terras Amsterdam Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Glazing Vision Eclectisch Glas

  Skydoor op terras Amsterdam

 • Sky only view - Motor en uitzetters zijn verwerkt in het frame Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Glazing Vision Eclectisch Glas

  Sky only view – Motor en uitzetters zijn verwerkt in het frame

 • Van binnen een geweldige lichtstraat. Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Glazing Vision Eclectisch Glas

  Van binnen een geweldige lichtstraat.

 • Licht en lucht in Amsterdams loft Eclectische balkons, veranda's en terrassen van Glazing Vision Eclectisch Glas

  Licht en lucht in Amsterdams loft

Admin-Area