Kandelaar door Roos Sanders | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Roos Sanders
Roos Sanders
Roos Sanders
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kandelaar

De Kandelaar is onderdeel van de collectie ‘Kamerfluisteraars’, die ik ontwierp tijdens mijn afstuderen. In 2013 slaagde ik voor de opleiding product design op ArtEZ.

Mijn producten hebben en eigen persoonlijkheid en worden eigenlijk een soort bewoners van je huis. De collectie ”Kamerfluisteraars” bestaat uit producten die stuk voor stuk het idee oproepen dat je ze tot leven zou kunnen wekken. Naast Kandelaar bevat de collectie ook een illustratieboek, behang en muziekdozen.”

Ik haal mijn inspiratie altijd uit mijn kindertijd en uit het verleden. De verhalen en gedichtjes uit die tijd brengen me op ideeën, omdat de symboliek hierin me erg aanspreekt. In mijn werk probeer ik, net als een kind, zonder blad voor de mond onschuldige, maar kritische vragen te stellen. Ik kijk naar zaken die opvallen en vergroot die vervolgens uit.

Bij het maken van deze kandelaar heb kitsch, nostalgie en product vormgeving gecombineerd. Ik heb elementen van een ouderwets blakertje gecombineerd met een kitsch beeldje waardoor er een herkenbare kandelaar ontstaat met een eigenzinnig karakter.

Afmetingen
32 × 45 × 40 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
Prijs
€299
 • Kandelaar: modern door Roos Sanders, Modern Aardewerk

  Kandelaar

 • Kandelaar: modern door Roos Sanders, Modern Aardewerk

  Kandelaar

  Deze afbeelding niet gebruiken, ik krijg de afbeelding namelijk niet meer verwijderd.

 • Kandelaar: modern door Roos Sanders, Modern Aardewerk

  Kandelaar

 • Kandelaar: modern door Roos Sanders, Modern Aardewerk

  Kandelaar

Admin-Area