CG Interior Architecture

CG Interior Architecture

CG Interior Architecture
CG Interior Architecture
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Huis ter Heide

Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

Kasten: Castelijn

Verf: Flexa door Studiofabriek

Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

Locatie
Huis ter Heide
Afmetingen
120 m² (Oppervlakte)
  • Woonhuis Huis ter Heide

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["RU"] [Published] Обустроить спальню как истинный фэншуист: несколько советов

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["DE"] [Published] Die coolsten Wohnideen für Wohnzimmer

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

  • Woonhuis Huis ter Heide

    Dit woonhuis was recentelijk opgeleverd en voelde heel erg kil,
    onpersoonlijk en ongezellig aan. Alle wanden en plafonds waren wit. De wens was om voor het gehele huis een ontwerp te maken voor kleur, meubilair en verlichting waarbij het persoonlijker en gezelliger moest gaan aanvoelen, kortom als een echt thuis.

    Er zijn geen witte wanden meer en de favoriete kleur van de opdrachtgeefster komt op vele plekken terug, waaronder op de wand in het trappenhuis. Rood is hierbij als tegenaccent gebruikt en komt zowel op de wand als in het meubilair terug.

    De woonkamer heeft nu een grote multifunctionele kast met een eet/werkplekje. De oude eettafel is gehandhaafd en brengt een ander materiaal (hout) in het geheel. De woonkamer wordt beter benut en voelt ruimtelijker aan.

    Bank, fauteuils, vloerkleed van Hay , verlichting: Artemide, Prolicht en Belux (via Van Tellingen Interieur)

    Kasten: Castelijn

    Verf: Flexa door Studiofabriek

    Installatie verlichting: Van der Laken Lichtadvies

    Foto's en ontwerp: Charlotte Girod (archief Girod & Van Doorn).

Admin-Area