Landelijke tuin Bergen | homify
Boekel Tuinen
Boekel Tuinen
Boekel Tuinen
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Landelijke tuin Bergen

Tuinontwerp landelijke tuin en boerderijtuin

Nergens is het raakvlak tussen tuin en landschap zo nadrukkelijk aanwezig als in de landelijke tuin of boerderijtuin. Belangrijk is om rond het huis het gewenste comfort aan te brengen in de vorm van terrassen en paden. Daarnaast moet groen zorgen voor een mooie inpassing van het huis in de tuin. Zo vormen huis en tuin een eenheid en passen ze zowel praktisch als esthetisch goed bij elkaar.

Landschap in de tuin

In een landelijke tuin kun je op twee manieren het omringende landschap naar binnen halen: zicht houden op het omringende landschap, of landschapselementen in de tuin gebruiken. Door zichtlijnen open te laten 'leen' je het landschap en zorg je voor een mooi uitzicht. Landelijke elementen in de tuin, zoals hagen, knotwilgen, of een boomgaard, versterken die sfeer.

Beschutting

We zorgen echter ook voor luwte en beschutting, want de openheid in een landelijke tuin kan ook hinderlijk zijn. Met strategisch geplaatste houtwallen, bomen en hagen kan de overheersende wind voor een groot deel buiten worden gehouden, terwijl het landelijke karakter versterkt wordt.

Zo ontstaat een prachtige buitenruimte en een prettige leefomgeving.

Afmetingen
100 × 60 m / 6000 m² (Lengte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Bergen (Nh)
Prijs
€0
 • Landelijke tuin Bergen Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Landelijke tuin Bergen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een grasveld aanleggen in zes simpele stappen

  Tuinontwerp landelijke tuin in Bergen NH

  In deze tuin draait het om landelijk wonen. Aan drie kanten is prachtig uitzicht op het landschap. Om het huis mooi in te bedden in de tuin zijn robuuste haagstructuren gebruikt. Deze hagen omarmen het huis. Echter, op de plekken waar de architectuur er om vraagt, zijn uitsparingen gemaakt in de haagblokken. Zo blijft het uitzicht vanuit huis op het landschap gewaarborgd en ontstaat een optimale koppeling tussen de architectuur van het huis en de tuin.

 • Fruitbomen Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Fruitbomen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] Handige tips voor fruitbomen snoeien
  ["NL"] [Published] Een perenboom snoeien: de beste tips
  ["NL"] Zo snoei je je kersenboom voor een rijke kersenoogst

  Fruitbomen voor een landelijke sfeer

  Om het landelijke karakter van de tuin te versterken zijn diverse fruitbomen toegepast, zoals deze prachtig bloeiende kers. Ook de peren van Toffe Peer hebben een plekje in deze tuin gekregen.

 • Royaal houten terras Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Royaal houten terras

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] 6 eenvoudige manieren om vorm aan je tuin te geven!
  ["NL"] [Published] Hoe bouw je een verhoogd terras en wat zijn de kosten?

  Om buiten te kunnen genieten is in de beschutting van het huis een robuust houten deck als vlonder terras toegepast. De brede hagen omarmen het terras en zorgen daarmee voor privacy en beschutting. De hagen zijn zorgvuldig op niveau gebracht. Als je zit dan ben je uit het zicht en zit je volledig beschut. Als je staat kijk je over de haag heen het landschap in.

  Bloemen en grassen

  De hagen vormen een groene basis voor de tuin. Om meer seizoensbeleving te krijgen zijn borders met bloeiende planten, sterke bloembollen en wuivende siergrassen beplant. Deze borders verschieten door de seizoenen heen van kleur en voegen dynamiek en natuurbeleving toe aan de tuin.

 • Bollen Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Bollen

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Maak je tuin herfstklaar, onze tips

  Voor extra kleur en beleving in het voorjaar zijn sterke bloembollen geplant. Hier zie je de paarse bloemen van de sierui en twee sterke tulpensoorten.

 • Uitzicht Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Uitzicht

  Waar mogelijk zijn uitzichten bewaard gebleven. Waar nodig is robuuste beplanting toegevoegd als windkering. Zo is optimaal rekening gehouden met de balans tussen uitzicht en een prettige verblijfsruimte.

 • Hagen Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Hagen

  De hagen verbinden huis en tuin en zorgen hier voor een mooie overgang naar het functionele gedeelte van de tuin: de oprit met parkeerplaatsen.

 • Groene architectuur Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Groene architectuur

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["PL"] [Published] Jak zaprojektować rustykalny ogród?
  ["PL"] wszystko

  Hagen vormen de groene ruggengraat van de tuin en koppelen huis en tuin aan elkaar. Architectuur met groene elementen dus. Lossere beplanting van bloemen en siergrassen zorgt voor dynamiek en kleur.

 • Landelijke tuin Bergen Boekel Tuinen Landelijke tuinen

  Landelijke tuin Bergen

Admin-Area