Benedenhuis Oosterparkbuurt | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Harvey Otten
Harvey Otten
Harvey Otten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Benedenhuis Oosterparkbuurt

Een jaar geleden was dit benedenhuis koud, donker en vochtig. Door wanden door te breken, een serre aan te bouwen en vloerverwarming aan te leggen is het misschien wel het mooiste plekje in de Oosterparkbuurt geworden. Alle authentieke details zijn de afgelopen honderd jaar uit het huis gesloopt. We hebben de originele luiken en lambrisering teruggebracht in de voorgevel. Van voor naar achter transformeert de woning van een historisch pand tot een modern licht woonvertrek.

 • Voorkamer met herstelde puien van Harvey Otten

  Voorkamer met herstelde puien

 • Keuken in de doorgebroken achterkamer van Harvey Otten

  Keuken in de doorgebroken achterkamer

 • Doorkijk naar uitbouw van Harvey Otten

  Doorkijk naar uitbouw

 • Hoe het was van Harvey Otten

  Hoe het was

  We begonnen met een oude studentenkamer in een pand van ruim honderd jaar oud. Alle hiestorische details waren door de jaren heen verloren gegaan.

Admin-Area