Maatwerk schuttingen voor de voortuin door House of Green | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
House of Green
House of Green
House of Green
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Maatwerk schuttingen voor de voortuin

Stadstuinontwerp

Deze renovatie was onderdeel van een gecombineerd tuinontwerp voor een voortuin en achtertuin. Opvallend in dit ontwerp zijn de op maat ontworpen schuttingen, de rvs drinkbak en de daarop aansluitende rvs kantopsluiting die in vorm en helling mee golft met de bestrating. De vrolijke beplantingen hebben nog tijd nodig om te groeien en zullen in de komende jaren een groene jaarrond uitstraling geven aan deze bijzondere voortuin. House of Green Deze renovatie is ontworpen en begeleid door House of Green en uitgevoerd door Heijbers & Verkleij hoveniers (zomer 2015). Wilt u meer weten over het ontwerp en de uitvoering van dit project in Benoordenhout Den Haag? Neem dan hier vrijblijvend contact met ons op.

Afmetingen
7.2 × 6.5 m (Lengte, Breedte)

Admin-Area