VERBOUW WOONHUIS door Helder & Helder | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Helder & Helder
Helder & Helder
Helder & Helder
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

VERBOUW WOONHUIS

Uitbreiding woonhuis aan de Helper Weststraat te Groningen

De gewenste uitbreiding betrof het uitbreiden van de woonkamer en het vervangen van de keuken en schuur bij een samengevoegde beneden- bovenwoning aan de Helper Weststraat te Groningen. De wens was met deze uitbreiding ook een nieuw dakterras te realiseren. Aanvullend is ook voorzien in een betonnen buitenhaard met houtopslag.

Om de uitbreiding te kunnen realiseren werd de uitbouw met keuken en schuur en het bestaande in slechte staat verkerende balkon verwijderd. De bestaande pui in de achtergevel is hergebruikt in de nieuwbouw. De nieuwbouw is opgetrokken in houtskelet en voorzien van een verticale lariks gevelbekleding, afgewerkt met de Zweedse kleur faluröd. De houten borstweringen zijn deels half-open uitgevoerd: van de houten gevelbekleding loopt deels de helft van de planken als borstwering door.

  • VERBOUW WOONHUIS Scandinavische keukens van Helder & Helder Scandinavisch Hout Hout

    VERBOUW WOONHUIS

Admin-Area