Dubbele dakopbouw | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Helder & Helder
Helder & Helder
Helder & Helder
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Dubbele dakopbouw

Twee dakopbouwen op de woningen aan de Helper Weststraat te Groningen

De (boven-)woningen aan de Helper Weststraat maken deel uit van een karakteristiek blokje beneden- bovenwoningen aan de Helper Weststraat te Groningen. De gewenste uitbreidingen betrof het bouwen van twee identieke gespiegelde dakopbouwen op het platte dak van de twee woningen. Dit met als doel meer ruimte te creëren.

Het ontwerp van de beoogde opbouwen wijkt in architectuur sterk af van het bestaande blok woningen. Daarmee wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen bestaand en nieuw: hiermee wordt de architectuur van het bestaande blokje woningen in zijn waarde gelaten. De opbouwen zijn gerealiseerd in duurzaam geisoleerd houtskelet en rondom afgewerkt met sierpleisterwerk in de kleur betongrijs, in combinatie met zinken dak- en dakrandafwerkingen.

  • Dubbele dakopbouw Moderne huizen van Helder & Helder Modern

    Dubbele dakopbouw

Admin-Area