Verbouw woonhuis door Helder & Helder | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Helder & Helder
Helder & Helder
Helder & Helder
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouw woonhuis

Uitbreiding woning te Haren.

Het plan betrof het verbouwen van de voormalige schuur van een woning tot een plezierige, beter te benutten en meer bij het voorhuis betrokken plek. Dit is bereikt door het achterhuis ter hoogte van de huidige toegang te vergroten. Daarbij werd ook het verouderde toilet verplaatst en in een afsluitbare ruimte voor de centrale verwarmingsinstallatie, wasmachine en droger voorzien. De voormalige schuur, die in gebruik is als studieruimte, is verbouwd tot een beter bij dit gebruik passende ruimte door nieuwe kozijnen te plaatsen en te voorzien in kastruimte en een tuingerichte werktafel.

  • Verbouw woonhuis Moderne huizen van Helder & Helder Modern

    Verbouw woonhuis

Admin-Area