Renovatie Rijksmonument Kalverstraat 94 Amsterdam door Axel Grothausen BNI | homify
Axel Grothausen BNI

Axel Grothausen BNI

Axel Grothausen BNI
Axel Grothausen BNI
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Renovatie Rijksmonument Kalverstraat 94 Amsterdam

Renovatie Rijksmonument
Kalverstraat 94 Amsterdam Bussum 23-08-2015

Naast de hoofdingang van het Amsterdam Historisch museum voormalig Burgerweeshuis,

het huis naast deze ingang werd in 1581 herbouwd, onder keldert voorhuis en daarachter

de benedenkamer, lichthof met daarachter keuken achterplaats en boven voorhuis zijn

twee bewoonbare verdiepingen met een schuilzolder.

Eigenaar is Vastel Monumenten BV wij hebben voor de huurder en eigenaar deze winkel bouwkundig gerenoveerd.

In 2010 hebben wij dit pand gerenoveerd voor huurder Sabon en Februari 2015 nieuwe huurder

L’Oreal heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor deze winkelruimte Kalverstraat 94

De winkel wordt ingericht als flagshipstore voor het cosmetica concept Kiehl’s Since 1851.

Dit is een van de laatste panden in Kalverstraat met voorhuis, lichthof en achterhuis

hierdoor ontstaat er een hoogte verschil in de vloerniveau dit hebben wij tot een minium kunnen terug brengen wat voor de nieuwe gebruiker een must was!

Het was 4 maanden intencieve renovatie maar in samenwerking met Bureau Monumentenzorg Amsterdam en Welstand en onze opdrachtgevers tot een fantatische winkel geworden.

Opening op 3 juni 2015

  • Opening Kiehl's 2 juni 2015 :  Winkelruimten door Axel Grothausen BNI

    Opening Kiehl's 2 juni 2015

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Renovatie Rijksmonument Kalverstraat
  • Hoogte verschil gedeeltelijk verwijderd :  Winkelruimten door Axel Grothausen BNI

    Hoogte verschil gedeeltelijk verwijderd

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Renovatie Rijksmonument Kalverstraat
  • Achterhuis gevel ingekort lichthof dak verwijderd:  Winkelruimten door Axel Grothausen BNI

    Achterhuis gevel ingekort lichthof dak verwijderd

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Renovatie Rijksmonument Kalverstraat
  • Opening Kiehl's 2 juni 2015 :  Winkelruimten door Axel Grothausen BNI

    Opening Kiehl's 2 juni 2015

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Renovatie Rijksmonument Kalverstraat
  • Oud raam weer open gemaakt :  Winkelruimten door Axel Grothausen BNI

    Oud raam weer open gemaakt

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Renovatie Rijksmonument Kalverstraat

Admin-Area