Stendig Kalender | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Kleuroptafel
Kleuroptafel
Kleuroptafel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Stendig Kalender

De Stendig kalender werd in de 60-er jaren ontworpen door Massimo Vignelli – die ook de wereldberoemde plattegrond maakte voor de New Yorkse metro. Hij maakte de Stendig kalender eigenlijk als een soort vingeroefening met het destijds nieuwe lettertype Helvetica. De maanden wisselen af: een witte achtergrond met zwarte letters en cijfers en een zwarte achtergrond met witte letters en cijfers. De kalender is onmogelijk over het hoofd te zien met zijn afmeting van 1,22 x 0,91 meter. Een stevige rand met 3 metalen oogjes aan de bovenkant zorgt ervoor dat de kalender goed hangt.

Een must-have voor elke design-liefhebber!

  • Stendig kalender: modern  door Kleuroptafel, Modern

    Stendig kalender

Admin-Area