Uitbouw woonhuis Alphen aan den Rijn door Lumen Architectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Lumen Architectuur
Lumen Architectuur

Lumen Architectuur

Lumen Architectuur
Lumen Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Uitbouw woonhuis Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn is door Lumen een eengezinswoning uitgebreid met een ruime uitbouw. De woonkamer, die voor de verbouwing relatief klein en donker was, is nu ruim en licht. Naast de extra ruimte en het verbeterde daglicht, is ook de relatie tussen woonkamer en tuin aantrekkelijker geworden. De grote schuifdeuren kunnen al vroeg in het jaar open worden gezet, doordat de gevel op het zuiden georiënteerd is. Ook op minder mooie dagen is de tuin nabij, doordat het glas van de achtergevel van vloer tot plafond doorloopt.

Admin-Area