Dïst Airplants, luchtplanten, luftplanzen door Dïst Dutch Design | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Dïst Dutch Design
Dïst Dutch Design
Dïst Dutch Design
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Dïst Airplants, luchtplanten, luftplanzen

Airplanten groeien van nature in bomen met name in Zuid-Amerika. Airplanten leven van de lucht en de luchtvochtigheid. Regen en stof zorgen voor voeding. Bij Dïst worden alle luchtplanten zelf gekweekt in grote serres. Jarenlang is er een mooie collectie opgebouwd waaruit nu de mooiste exemplaren worden gehaald met goede eigenschappen. De consument van tegenwoordig wil makkelijke planten met weinig verzorging. De airplanten zijn hiervoor uitermate geschikt. Dïst maakt en bedenkt zelf de nieuwste creaties. Vriendelijk in onderhoud=1 x per 2 weken licht broezen met plantenspuitje.

 • Dïst Airplant Krul van Dïst Dutch Design Tropisch

  Dïst Airplant Krul

  Deze krul lijkende op een "apenstaartje' is van verroest staal. Deze koud gesmede constructie omarmt de airplant. De combinatie van het roestige met het grijsblauwe blad van deze Tillandsia geven een krachtig samenspel. Vriendelijk in onderhoud

 • Dïst Airplant Pion Industriële serres van Dïst Dutch Design Industrieel

  Dïst Airplant Pion

  Na vele kilometers asfalt komt deze pion (ook wel tandwielcassette genoemd) mooi tot zijn recht met deze speciale Airplant. Vriendelijk in onderhoud.

 • Dïst Airplant Stam van Dïst Dutch Design Tropisch

  Dïst Airplant Stam

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 4
  ["NL"] [Published] Mooi design van Hollandse bodem!
  ["NL"] Boomstam
  ["NL"] Nieuwe concepten kamerplanten
  ["RU"] [Published] Как озеленить рабочий стол?

  Sierlijk zwevend in de lucht zoals de airplant op deze stam. Een groene aanwinst passend in elk interieur. Vriendelijk in onderhoud.

 • Dïst Airplant Eik van Dïst Dutch Design Tropisch

  Dïst Airplant Eik

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Nieuwe concepten kamerplanten

  Ook deze airplant heeft flair. Met zijn sierlijke gekrulde bladeren boven een robuust eiken blok. Geloof het of niet maar van deze plant kleuren alle bladeren fel rood als deze gaat bloeien. Een ware sensatie. Vriendelijk in onderhoud.

 • Dïst Airplant Zink Industriële serres van Dïst Dutch Design Industrieel

  Dïst Airplant Zink

  Airplanten in bloei op zinken ondergrond. Combinatie kleur en materiaal geven robuust effect.

Admin-Area